czy mamy na forum jakiegoś lekarza?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • zoms
    Classic
    • 2011
    • 12

Klient nasz pan ale nie w Tatrzańskiej.Olali nas to my ich też olejemy.Takich knajpek jest dużo.Było miło ale się skończyło.Jak nigdy wróciłem ze spontana głodny. :szeroki_usmiech
  • kiki
    Rider
    • 2010
    • 359

Pytanie jak w temacie. Niedługo (za 3 tyg) mam badania w komisji lekarskiej i chciałbym aby udało się za pierwszym razem. Co należy najlepiej jeść, co robić aby wyniki wyszły w miarę ok?
    Będą badania krwi, moczu, cholesterolu, cukru, ciśnienia itp. Wiadomo człowiek co raz popije, mało się rusza, żre karczek i kiełbe z grila więc jakieś tam spustoszenie w organizmie zostaje.

Podobno zielona herbata i czosnek zmniejsza ciśnienie, im mniej tłustego żarła tym lepiej dla wątroby. Co jeszcze byście poradzili?

Komentarz

• piotrek_gdy
      RS
      • 2008
      • 7723
      • Volkswagen
      • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez kiki
      im mniej tłustego żarła tym lepiej dla wątroby
      jasne
      tylko trzeba dietę trzymać przez kilka miesięcy co najmniej :lol:

może najpierw zrób sobie badania kontrolne to będziesz wiedział na co uważać
      przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• zepter00
        RS
        • 2008
        • 2304

kiki: Nie wiedziałem, że jeszcze ktoś jest z Węgrowa

Nie jeść i nie pić słodkich rzeczy typu słodycze, napoje, napoje energetyczne, desery, zwłaszcza na 1,5 godziny przed badaniami. Po dawce słodyczy nawet u zdrowej osoby glukoza we krwi potrafi podskoczyć ponad normę. Najlepiej w ogóle za dużo nie konsumować na 24h przed badaniem. No może , jak to mówili w "Allo Allo" z kobietą płci przeciwnej można się pomigdalić. :diabelski_usmiech Wody niegazowanej tylko nie żałować. Pić ile wlezie. przez dwa, trzy dni. Nawet 4-5l na 24h. Duże spożycie wody pomaga wypłukać toksyny z organizmu.
        Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez zepter00
          Nie jeść i nie pić słodkich rzeczy typu słodycze, napoje, napoje energetyczne, desery, zwłaszcza na 1,5 godziny przed badaniami
          przecież na badania idzie się na czczo :roll:
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• FanRSMP
            Ambiente
            • 2010
            • 151

zepter00 ja tam zawsze cos sobie zjem ze slodyczy przed badaniami i normalnie wychodza bez problemu :szeroki_usmiech ..kiki dieta cud. :lol: .mieso tylko gotowane najlepiej piersi :diabelski_usmiech z kuraka.duze ilosci wazyw, owocow odstaw chleby, bulki i ziemniaki..wcinaj wasy i tym podobne smakolyki ..troche potrwa ta meczarnia ale efekty gwarantowane..uuuf.

Komentarz

Pracuję...